Hemmottelua

12.05.2022

Talven aikana saapui kaikkien paljujen piristykseksi kelluvat juomatelineet. Nämä juomatelineet kelluvat altaassa kylvynkin aikana ja sinne mahtuu virvoikkeita, tai vaikka kaiutin musiikin kuunteluun. Paljuilun aikana onkin hyvä nauttia nestettä, ettei nestehukka yllätä pitkään paljussa istuvaa. Juomatelineissä on myös led-valot, jotka kuitenkin ovat oikukkaita varsinkin kovilla pakkasilla.

Juomatelineiden lisäksi kaikkiin paljuihin on lisätty pyyhekoukut, jotta kylpyyn tulijat voivat ripustaa pyyhkeensä paljun luokse tarvittaessa. Pyyhekoukkuihin on myös mahdollista ripustaa muita tarvikkeita, mitä paljussa saattaa tarvita. 

Jokaisessa paljussa on myös huolehdittu esteettisyydestä ja käytön tehokkuudesta. Kaikissa paljuissa on erikseen rakennetut lämpöeristekannet lämmityksen nopeuttamiseksi. Kannet ovat erityisen tehokkaita, kun paljuilun lopettaa ja kannen jättää altaan päälle. Kesäisin lämpötila ei yön yli juurikaan muutu ja talvellakin laskee vain muutamia asteita. Paljujen pinnat käsitellään joka vuosi ja toimimattomia osia vaihdetaan aina toimintakyvyn heikennyttyä.

Lisäpalveluna on mahdollista kysyä paljujen mukana muita palveluita, kuten polttopuita,  kuljetusta tai kuljetuksen lisäksi valmista täyttö ja lämmitys mahdollisuutta. Näiden lisäpalveluiden hinta sovitaan tapauskohtaisesti, mutta voit rohkeasti kysyä!